RU UA
1

Забудете про магазинний: рецепт французького хліба з прянощами

Рецепти 21:43 - 02 червня 2023

Звичний батон вас більше не цікавитиме

Забудете про магазинний: рецепт французького хліба з прянощами

Рецепт французького пряного хліба / Фото: Pixabay

Франція недарма вважається країною, яка має одну із найсмачніших кухонь у всьому світі. Ділимося з вами рецептом пряного хліба, який змусить вас забути про батон чи чорний хліб із супермаркету: ароматний та духмяний, він підкорить серце будь-кого.

Вам знадобиться:

  • 135 г оливок без кісточки
  • цибуля шалот
  • 115 г сиру чедер
  • півтори склянки борошна
  • 2 чайних ложки розпушувача
  • пів чайної ложки солі
  • 3 яйця
  • пів склянки молока 3,2%
  • чверть склянки оливкової олії
  • бекон на смак
  • перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Оливки наріжте, а цибулю шалот подрібніть. Сир натріть на великій терці. Усе складіть в окрему місткість.
  2. Бекон наріжте кубиками та підсмажте. Викладіть на серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Додайте у миску з іншими інгредієнтами.
  3. В окремій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач, сіль і перець. Зробіть невелике заглиблення та вбийте яйця, влийте молоко й олію. Ретельно перемішайте і замісіть тісто лопаткою.
  4. Додайте оливки, цибулю та сир. Знову перемішайте до однорідності.
  5. Форму змастіть олією та перекладіть туди тісто. Випікайте хліб 50 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Нещодавно ми ділилися рецептом домашньої локшини з бринзою.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин