Пікантно та незабутньо: рецепт малосольних огірків з гірчицею
Хрусткі та смачнющі

Рецепт малосольних огірків / Фото: Pixabay
Раптове бажання перекусити малосольними огірочками можна відносно швидко втілити у життя самостійно, без "допомоги" супермаркетів та магазинів з готовими стравами. Ділимося швидким рецептом хрустких овочів з гірчицею.
Вам знадобиться:
- 2 кг огірків
- 5 зубчиків часнику
- чайна ложка меленої гірчиці
- півтори столових ложки солі
- склянка води
- 20 смородинових листочків
- листок хріну
- 20 г парасольок кропу
Спосіб приготування:
- Огірки ретельно вимийте та замочіть у холодній воді на три години.
- Зелень промийте й висушіть. Наріжте та третину з неї закладіть на дно чистої трилітрової банки. Туди ж додайте часник.
- Половину банки заповніть огірками. Зверху викладіть ще третину зелені. Знову покладіть огірки, і знову зелень.
- Розчиніть у воді сіль та суху гірчицю. Залийте у банку.
- Поставте банку з огірками в глибоку металеву миску та накрийте пластиковою кришкою. Залиште на 2-4 дні при кімнатній температурі. Огірки готові, якщо ви відчуваєте приємний запах.
- Приберіть банку в холодильник ще на добу.
Нещодавно ми ділилися рецептом курячих оладок з сиром.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні