Польовий куліш для ЗСУ: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом
Цей куліш точно сподобається фанатам баношу

Козацький куліш за рецептом Ектора Хіменеса-Браво/Фото: скрін відео
Цю козацьку страву готувати доволі просто, а особливо вона сподобається фанатам баношу. У своєму блозі в Іnstagram український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом куліша для ЗСУ.
Інгредієнти
- пшоно — 1 кг
- цибуля — 500 г
- сало — 600 г
- тушковане м’ясо — 2 банки
- кріп — 50 г
- петрушка — 50 г
Спосіб приготування
- Сало та цибулю нарізаємо. Смажимо 3-5 хвилин до шкварок, додаємо цибулю та смажимо до золотистого кольору, перекладаємо все в інший посуд.
- Пшоно промиваємо та засипаємо в солений окріп. Варимо 30-45 хвилин.
- Як тільки пшоно стає готовим, додаємо засмажку та тушковане м’ясо, прибравши зайвий жир. Даємо настоятися 20 хвилин.
Раніше ми писали покроковий рецепт капустняку по-полтавськи. Один із найсмачніших корисних супів готується дуже просто.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ