RU UA
1

Польовий куліш для ЗСУ: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом

Рецепти 10:00 - 10 червня 2023

Цей куліш точно сподобається фанатам баношу

Польовий куліш для ЗСУ: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом

Козацький куліш за рецептом Ектора Хіменеса-Браво/Фото: скрін відео

Цю козацьку страву готувати доволі просто, а особливо вона сподобається фанатам баношу. У своєму блозі в Іnstagram український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом куліша для ЗСУ. 

Інгредієнти

  • пшоно — 1 кг
  • цибуля — 500 г
  • сало — 600 г
  • тушковане м’ясо — 2 банки
  • кріп — 50 г
  • петрушка — 50 г

Спосіб приготування

  1. Сало та цибулю нарізаємо. Смажимо 3-5 хвилин до шкварок, додаємо цибулю та смажимо до золотистого кольору, перекладаємо все в інший посуд.
  2. Пшоно промиваємо та засипаємо в солений окріп. Варимо 30-45 хвилин.
  3. Як тільки пшоно стає готовим, додаємо засмажку та тушковане м’ясо, прибравши зайвий жир. Даємо настоятися 20 хвилин.

Раніше ми писали покроковий рецепт капустняку по-полтавськи. Один із найсмачніших корисних супів готується дуже просто. 

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин