RU UA
1

Просто тане в роті: як приготувати полуничний пиріг за п'ять хвилин

Рецепти 16:45 - 14 червня 2023

Порадуйте себе та родину смачним десертом

Просто тане в роті: як приготувати полуничний пиріг за п'ять хвилин

Швидкий рецепт полуничного пирога / Фото: Pixabay

Влітку не приготувати десерт з полуницею – справжній гріх, особливо, якщо на приготування майже не потрібен час. Ділимося швидким рецептом ніжного полуничного пирога.

Вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • чайна ложка ванільного цукру
  • 100 мл молока
  • 200 г борошна
  • 1,5 чайної ложки розпушувача

Для начинки:

  • 150 г полуниці
  • 3 столових ложки вершкового масла
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 столові ложки цукру

Спосіб приготування:

  1. В окремій великій мисці збийте разом яйця, ванільний цукор, цукор та трохи солі. Додайте молоко та олію, знову перемішайте до однорідності.
  2. Поступово просійте в масу борошно разом з розпушувачем. Збийте міксером.
  3. Полуницю ретельно промийте та розріжте ягоди навпіл.
  4. В окремій мисці з'єднайте борошно, цукор на натерте охолоджене вершкове масло.
  5. Форму застеліть пергаментом та вилийте в неї тісто. Зверху викладіть полуницю зрізом униз та посипте пісочною крихтою. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 40 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих вареників з картоплею.

Джерело: Telegraf

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин