Ідеально в Петрів піст: рецепт крем-супу з кабачками
Така страва відмінно вписується в рекомендації церкви щодо скромного і дієтичного харчування в піст
Покроковий рецепт крем-супу з кабачками / Фото: chandlervid85/Freepik
Петрів піст 2023 року припадає на період з 12 червня по 11 липня, тому харчування в цей час має бути дієтичним і легким. І рецепт крем-супу з кабачками ідеально вписується у встановлені церквою рекомендації.
Деталі
На приготування йде не більше 40 хвилин, а кількість інгредієнтів у рецепті розрахована на 4 тарілки. Рекомендуємо подавати готову страву з хрусткими сухариками.
Інгредієнти
- Кабачок - 2 шт;
- Картопля - 4 шт;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт;
- Часник - 2 зубчики;
- Бульйон овочевий - 1 л;
- Олія соняшникова - 20 г;
- Лосось - 120 г;
- Вершки - 120 мл;
- Сіль, перець, приправи - за смаком.
Рецепт крем-супу з кабачками
- Наріжте очищені картоплю і кабачок кубиками, а часник із цибулею дрібно порубайте.
- Відправте останні два компоненти в сотейник, щоб вони обсмажилися на рослинній олії. Після цього додайте до них підготовлені овочі та готуйте постійно помішуючи.
- Влийте в сотейник овочевий бульйон і варіть приблизно 20 хвилин після того, як доведете рідину до кипіння.
- Добре промийте рибне філе, наріжте довільною формою і додайте до решти інгредієнтів. Готувати потрібно 7 хвилин, після чого рибу слід викласти.
- За допомогою погромного блендера перетворіть вміст сотейника на пюре, а далі влийте в нього вершки, притрусіть за бажанням чорним меленим перцем і посоліть.
- Розливайте крем-суп із кабачками на порції і в кожну тарілку кладіть приготований раніше шматочок риби. Хай смакує!
Ідеально впишеться в Петрів піст 2023 ще одна страва. Раніше ми розповідали, як максимально швидко приготувати суп із секретним інгредієнтом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!