Як приготувати апельсинове суфле з фісташками: рецепт оригінального десерту
Страва готується швидко та не вимагає різноманітних інгредієнтів
Як приготувати апельсинове суфле/Фото: Getty images
Цей вишуканий десерт можна приготувати навіть у домашній кухні, не використовуючи особливо дорогих інгредієнтів. Також він містить зовсім небагато доданого цукру, що робить його набагато кориснішим за більшість покупних десертів.
Складові
- Апельсин 2 шт.;
- Цукор 50 г;
- Яєчний жовток 3 шт.;
- Вершки 100 мл;
- Фісташки 50 г.
Як приготувати
- Вижміть із двох апельсинів сік, цедру одного з апельсинів натріть на тертці.
- Вилийте сік у сотейник, додайте цукор та цедру, залиште трохи для прикраси страви.
- Нагрівайте на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, і сироп не кипітиме.
- Збийте яєчні жовтки, а потім постійно додайте апельсиновий сироп, продовжуючи збивати. Маса має побіліти і збільшитися в обсязі.
- В окремій місткості збийте холодні вершки у міцну піну. Акуратно з'єднайте приготовлену раніше масу із збитими вершками і додати приблизно половину фісташок, попередньо подрібнивши їх гострим ножем.
- Перемішайте. Розкладіть суфле на форми та приберіть у морозилку на 6 годин.
- За 15 хвилин до подачі дістаньте суфле і посипте горіхами і цедрою.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива.
Джерело:
Рецепти.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ