RU UA
1

Як приготувати апельсинове суфле з фісташками: рецепт оригінального десерту

Рецепти 12:51 - 23 червня 2023

Страва готується швидко та не вимагає різноманітних інгредієнтів

Як приготувати апельсинове суфле/Фото: Getty images

Як приготувати апельсинове суфле/Фото: Getty images

Цей вишуканий десерт можна приготувати навіть у домашній кухні, не використовуючи особливо дорогих інгредієнтів. Також він містить зовсім небагато доданого цукру, що робить його набагато кориснішим за більшість покупних десертів.

Складові

  • Апельсин 2 шт.;
  • Цукор 50 г;
  • Яєчний жовток 3 шт.;
  • Вершки 100 мл;
  • Фісташки 50 г.

Як приготувати

  1. Вижміть із двох апельсинів сік, цедру одного з апельсинів натріть на тертці.
  2. Вилийте сік у сотейник, додайте цукор та цедру, залиште трохи для прикраси страви.
  3. Нагрівайте на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, і сироп не кипітиме.
  4. Збийте яєчні жовтки, а потім постійно додайте апельсиновий сироп, продовжуючи збивати. Маса має побіліти і збільшитися в обсязі.
  5. В окремій місткості збийте холодні вершки у міцну піну. Акуратно з'єднайте приготовлену раніше масу із збитими вершками і додати приблизно половину фісташок, попередньо подрібнивши їх гострим ножем.
  6. Перемішайте. Розкладіть суфле на форми та приберіть у морозилку на 6 годин.
  7. За 15 хвилин до подачі дістаньте суфле і посипте горіхами і цедрою.

Нещодавно ми ділилися рецептом пісочного печива. 

Джерело: Рецепти.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин