Як смачно приготувати котлети з яловичини: ділимося легким рецептом
А якщо подавати їх з овочами, то можна поєднати смачне з корисним

Фото: bbcgoodfood.com
Пропонуємо зберегти цей рецепт котлет із яловичини, оскільки так швидко ви подібну страву навряд чи готували.
Якщо хочете отримати справжнє задоволення, тоді обов'язково до котлеток приготуйте ще й пюре. Це класика, яка нікому не набридне.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Планувальні сухарі - 50 г
- Фарш яловичий - 400 г
- Цукіні - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Яйце - 1 шт
- Часник - 1 зубчик
- Суміш прованських трав - 2 ч.л
- Олія рослинна - 2 ч.л.
Як готувати котлети з яловичини
- У глибокому посуді змішайте дрібно нарізані цибулю, цукіні, моркву з фаршем та іншими продуктами.
- Сформуйте з суміші кульки. У вас має вийти близько 14 штук. Розкатайте їх у котлетки середньої товщини на кшталт бургера і відправте на 15 хвилин у холодильник, щоб вони зберегли форму. Можна й довше.
- Як слід розігрійте сковорідку, виставте середній вогонь, додайте олію і відправляйте котлети обсмажуватися по 3-4 хвилини з кожного боку. Час залежить від типу вашої сковороди.
Подавати рекомендується із зеленим горошком і картопляним пюре, але ви вільні комбінувати їх і з салатами. Так буде навіть ще смачніше.
Раніше ми розповідали, як приготувати томатний соус для пасти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні