ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як смачно приготувати котлети з яловичини: ділимося легким рецептом

Рецепти 08:40 - 15 квітня 2025

А якщо подавати їх з овочами, то можна поєднати смачне з корисним

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Пропонуємо зберегти цей рецепт котлет із яловичини, оскільки так швидко ви подібну страву навряд чи готували.

Якщо хочете отримати справжнє задоволення, тоді обов'язково до котлеток приготуйте ще й пюре. Це класика, яка нікому не набридне.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Планувальні сухарі - 50 г
  • Фарш яловичий - 400 г
  • Цукіні - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Яйце - 1 шт
  • Часник - 1 зубчик
  • Суміш прованських трав - 2 ч.л
  • Олія рослинна - 2 ч.л.

Як готувати котлети з яловичини

  1. У глибокому посуді змішайте дрібно нарізані цибулю, цукіні, моркву з фаршем та іншими продуктами.
  2. Сформуйте з суміші кульки. У вас має вийти близько 14 штук. Розкатайте їх у котлетки середньої товщини на кшталт бургера і відправте на 15 хвилин у холодильник, щоб вони зберегли форму. Можна й довше.
  3. Як слід розігрійте сковорідку, виставте середній вогонь, додайте олію і відправляйте котлети обсмажуватися по 3-4 хвилини з кожного боку. Час залежить від типу вашої сковороди.

Подавати рекомендується із зеленим горошком і картопляним пюре, але ви вільні комбінувати їх і з салатами. Так буде навіть ще смачніше.

Раніше ми розповідали, як приготувати томатний соус для пасти.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин