Смачніше не буває: рецепт курячого філе в соєвому соусі
Апетитна курочка під соковитим соусом викличе ні з чим не порівнянне задоволення
Як приготувати куряче філе під соєвим соусом / Фото: timolina/Freepik
Ця ситна і корисна страва припаде до вподоби навіть розпещеним їдцям. Сьогодні, 23 червня представляємо унікальний рецепт курячого філе в соєвому соусі.
Деталі
Кожен шматочок для початку потрібно добре обваляти в пшеничному борошні, а потім обсмажити на олії з ароматним часником з додаванням медово-соєвої заправки.
Інгредієнти
- Філе курки - 400 г;
- Борошно - 3 ст.л;
- Часник - 3 зубчики;
- Мед - 2 ст.л;
- Соус соєвий - 50 мл;
- Оцет столовий - 1 ч.л;
- Олія рослинна - 3 ст.л;
- Масло вершкове - 40 г;
- Перець, сіль, кунжут - за смаком.
Рецепт курячого філе в соєвому соусі
- Промийте м'ясо та приберіть зайву рідину рушником. Наріжте на середнього розміру шматочки.
- Складіть їх у глибокій мисці, приправте чорним меленим перцем і сіллю, а далі кожен шматок вмочіть у борошно.
- Розігрійте сковорідку й обсмажуйте м'ясо до золотистості на рослинній олії. Після цього додайте до нього пропущений через прес часник, масло вершкове та смажте ще хвилин 5.
- Влийте соєвий соус з оцтом і медом. Тушкуйте приблизно 5 хвилин доти, доки кожен шматок не покриється глазур'ю.
- Під час подачі рекомендуємо притрусити зернами кунжуту. Приємного апетиту!
Спробуйте також забутий рецепт української кухні та здивуйте близьких бандуряниками з картоплею, грибів і сметаною.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ