RU UA
1

Смачніше не буває: рецепт курячого філе в соєвому соусі

Рецепти 17:40 - 23 червня 2023

Апетитна курочка під соковитим соусом викличе ні з чим не порівнянне задоволення

Як приготувати куряче філе під соєвим соусом / Фото: timolina/Freepik

Як приготувати куряче філе під соєвим соусом / Фото: timolina/Freepik

Ця ситна і корисна страва припаде до вподоби навіть розпещеним їдцям. Сьогодні, 23 червня представляємо унікальний рецепт курячого філе в соєвому соусі.

Деталі

Кожен шматочок для початку потрібно добре обваляти в пшеничному борошні, а потім обсмажити на олії з ароматним часником з додаванням медово-соєвої заправки.

Інгредієнти

  • Філе курки - 400 г;
  • Борошно - 3 ст.л;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Мед - 2 ст.л;
  • Соус соєвий - 50 мл;
  • Оцет столовий - 1 ч.л;
  • Олія рослинна - 3 ст.л;
  • Масло вершкове - 40 г;
  • Перець, сіль, кунжут - за смаком.

Рецепт курячого філе в соєвому соусі

  1. Промийте м'ясо та приберіть зайву рідину рушником. Наріжте на середнього розміру шматочки.
  2. Складіть їх у глибокій мисці, приправте чорним меленим перцем і сіллю, а далі кожен шматок вмочіть у борошно.
  3. Розігрійте сковорідку й обсмажуйте м'ясо до золотистості на рослинній олії. Після цього додайте до нього пропущений через прес часник, масло вершкове та смажте ще хвилин 5.
  4. Влийте соєвий соус з оцтом і медом. Тушкуйте приблизно 5 хвилин доти, доки кожен шматок не покриється глазур'ю.
  5. Під час подачі рекомендуємо притрусити зернами кунжуту. Приємного апетиту!

Спробуйте також забутий рецепт української кухні та здивуйте близьких бандуряниками з картоплею, грибів і сметаною.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин