Пухкі оладки на сироватці: секрет смачної страви за рецептом Євгена Клопотенка
Цей секрет приготування вас здивує!

Пухкі оладки/фото: Pinterest
Цей рецепт дозволяє створити смачні та пухкі оладки з простих інгредієнтів. Оладки на сироватці чудово поєднуються як з солодким варенням, так і з пікантними добавками, такими як твердий сир або шинка.
Інгредієнти:
- 200 мл сироватки.
- 2 яйця.
- 1 ст. л. цукру.
- 10 г ванільного цукру.
- Дрібка солі.
- 250 г борошна.
- 1/2 ч. л. соди.
- 4–5 ст. л. масла для смаження.
Приготування:
- Збийте яйця з сироваткою вінчиком. Додайте цукор, ванільний цукор, сіль і соду, добре перемішайте.
- Поступово всипайте просіяне борошно та замісіть тісто без грудок. Дайте йому відпочити 15 хвилин.
- Розігрійте сковороду з маслом і ложкою викладайте тісто. Смажте по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
- Перед подачею покладіть оладки на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло.
Джерело:
Євген Клопотенко
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні