ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пухкі оладки на сироватці: секрет смачної страви за рецептом Євгена Клопотенка

Рецепти 19:33 - 23 березня 2025

Цей секрет приготування вас здивує!

Пухкі оладки на сироватці: секрет смачної страви за рецептом Євгена Клопотенка

Пухкі оладки/фото: Pinterest

Цей рецепт дозволяє створити смачні та пухкі оладки з простих інгредієнтів. Оладки на сироватці чудово поєднуються як з солодким варенням, так і з пікантними добавками, такими як твердий сир або шинка.

Інгредієнти:

  • 200 мл сироватки.
  • 2 яйця.
  • 1 ст. л. цукру.
  • 10 г ванільного цукру.
  • Дрібка солі.
  • 250 г борошна.
  • 1/2 ч. л. соди.
  • 4–5 ст. л. масла для смаження.

Приготування:

  • Збийте яйця з сироваткою вінчиком. Додайте цукор, ванільний цукор, сіль і соду, добре перемішайте.
  • Поступово всипайте просіяне борошно та замісіть тісто без грудок. Дайте йому відпочити 15 хвилин.
  • Розігрійте сковороду з маслом і ложкою викладайте тісто. Смажте по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
  • Перед подачею покладіть оладки на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло.

Апельсиновий хлібець з родзинками.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин