Для тих, хто не уявляє життя без солоденького: корисні оладки з гарбуза і яблука
Навіть якщо ви не любите гарбуз такі оладки ви точно захочете приготувати ще

Rорисні оладки з гарбуза і яблука/Фото: AI
Яскраві, соковиті оладки з гарбуза та яблука — ідеальний варіант для смачного сніданку або перекусу. Вони виходять ніжними, ароматними й обов'язково подарують гарний настрій. Простий рецепт, який легко готувати разом із дітьми або для всієї родини!
Інгредієнти:
- гарбуз — 400 г;
- яблуко — 1 шт;
- яйця — 2 шт;
- борошно — 200 г;
- кефір — 150 мл;
- цукор — 2 ст. ложки;
- сіль — за смаком;
- сода — 0,5 ч. ложки.
Приготування:
- Гарбуз і яблуко добре промийте, очистіть від шкірки й серцевини, натріть на великій тертці.
- В окремій мисці збийте яйця з цукром і дрібкою солі.
- Влийте соду в кефір і зачекайте, доки почнеться реакція.
- З'єднайте яєчну масу з кефіром, всипте борошно, додайте натерті гарбуз і яблуко, ретельно перемішайте до однорідності.
- Викладайте тісто ложкою на злегка розігріту сковороду з олією.
- Смажте оладки на повільному вогні під кришкою по 3–4 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки.
Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії. Подавайте теплими з варенням або сметаною.
Страва, гідна королев: рецепт пишного йоркширського пудингу.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні