Котлети з риби, рису та моркви: незвичне, але дуже вдале поєднання
Виходять дуже ніжні та м’які

Котлети з риби, рису та моркви: незвичне, але дуже вдале поєднання/Фото: dailynews
Котлети з риби, рису та моркви поживні та корисні. У них приємний смак, тож захочуть з’їсти навіть діти.
Що треба:
- рибний фарш – 400 г;
- відварений рис – 0,5 скл.;
- цибуля – 1 шт.;
- вершкове масло – 2 ст.л.;
- морква – 1 шт.;
- панірувальні сухарі – 2 ст.л.;
- олія – 2 ст.л.;
- сіль, перець.
Приготування:
Рибний фарш разом з підсмаженою цибулею та морквою потрібно пропустити через блендер або м’ясорубку. Додайте відварений рис, перець, сіль, ретельно все вимішайте. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх в сухарях. Смажте котлети на розігрітій сковороді з олією.
Подавати такі котлети смачно просто з салатом або картопляним пюре. Для ще більшого смаку можна полити сметанним соусом.
Раніше ми писали про те, як приготувати пісний гороховий суп із грибами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!