Рецепт сирників, які не потрібно смажити: варіант вартий вашої уваги
Готуємо не тільки смачний, а й корисний смаколик

Фото: winiary.pl
Смажені сирники — класика, але ми знайшли щось простіше, але таке ж смачне.
Пропонуємо варіант ласощів, які не доведеться смажити! Достатньо підготувати основу, викласти начинку і накрити подушкою з желе зі смаком персика.
Інгредієнти
- Желе - 2 упаковки
- Желатин - 1 ст.л
- Сир - 500 г
- Вершки 30% - 150 мл
- Цукрова пудра - 0,75 склянки
- Білок - 3 шт
- Печиво - 1 упаковка
Як готувати
- Розчиніть у наполовину наповненій склянці желе з желатином.
- Сир змішайте з цукровою пудрою і збийте.
- Окремо збийте яєчні білки з вершками.
- Далі з'єднайте сир із желе, желатином, вершками та білком.
- Викладіть подрібнене печиво в середнього розміру силіконові форми та накрийте частиною суміші.
- Щойно вона застигне, потрібно зверху залити загуслим желе і відправити в холодильник на 2 години.
Також вам можуть сподобатися курячі грудки по-італійськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні