Ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень
Рецепт великодньої паски для тих, хто не вміє працювати з дріжджовим тістом

Ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень/Фото: pexels
Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а на смак — відмінна.
Інгредієнти:
Тісто
- кисломолочний сир - 360 г;
- яйця - 4 шт;
- цукор - 200 г;
- масло - 200 г (розтопленого);
- сіль -½ ч.л;
- борошно - 400 г (просіяне);
- розпушувач - 2 ч.л;
- родзинки - 250 г;
- цедра апельсина - 1,5 шт.
Глазур:
- білок - 2 шт;
- цукор - 130 г;
- сік лимона - ½ ч.л
Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.
Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.
Форми для пасок заповніть тістом на ⅔ і випікайте за температури 180 градусів одну годину.
Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.
Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски. Смачного!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!