ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

Рецепти 14:30 - 23 березня 2025

Рецепт великодньої паски для тих, хто не вміє працювати з дріжджовим тістом

Ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

Ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень/Фото: pexels

Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а на смак — відмінна.

Інгредієнти:

Тісто

  • кисломолочний сир - 360 г;
  • яйця - 4 шт;
  • цукор - 200 г;
  • масло - 200 г (розтопленого);
  • сіль -½ ч.л;
  • борошно - 400 г (просіяне);
  • розпушувач - 2 ч.л;
  • родзинки - 250 г;
  • цедра апельсина - 1,5 шт.

Глазур:

  • білок - 2 шт;
  • цукор - 130 г;
  • сік лимона - ½ ч.л

Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.

Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.

Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.

Форми для пасок заповніть тістом на ⅔ і випікайте за температури 180 градусів одну годину.

Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.

Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски. Смачного!

Суп-харчо: готуємо традиційну грузинську страву

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин