Як приготувати мексиканський томатний суп: рецепт корисної страви
На приготування цього шедевра латиноамериканської кухні не знадобиться багато часу

Як приготувати мексиканський суп з томатами/Фото: Getty images
Мексиканський суп відрізняється від класичного уявлення про кухню цієї країни, оскільки він не дуже гострий. Проте в ньому міститься безліч корисних компонентів і він ідеально підходить людям, які худнуть.
Складові
- Оливкова олія 2 ст. л.;
- Червоний перець чилі 1/2 прим.;
- Часник 2 зубчики;
- Цибуля 1 шт.;
- Рубана кінза жменя;
- Консервовані перці 300 г;
- Консервовані томати 800 г;
- Мелений кмин 1 ч. л.;
- Кокосове молоко 125 мл;
- Сіль до свого смаку;
- Чорний мелений перець до свого смаку;
- Тортильї;
- Зелень.
Як приготувати
- Нагріємо олію на великій каструлі при середньому вогні.
- Додаємо подрібнений червоний перець та часник, а також дрібно нарізану цибулю. Готуємо 2 хвилини.
- Додаємо решту інгредієнтів, крім кокосового молока, після чого варимо 10-15 хвилин.
- Гріємо суп пару хвилин.
- Збиваємо суп за допомогою блендера до однорідної маси.
- Знову прогріваємо пару хвилин і можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати полуничний пиріг за п'ять хвилин. Порадуйте себе та родину смачним десертом.
Джерело:
Recepty.online.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні