Як приготувати рис з куркою та лимоном: рецепт дієтичної страви
На приготування цієї страви ви не витратите багато часу або великих коштів

Як приготувати курку з рисом/Фото: Getty images
Рис — ідеальний гарнір для курки. Страва з цими компонентами дуже ситна та корисна. У нашій статті ми поговоримо, як смачно поєднувати їх.
Складові
- Куряче філе 4 шт.;
- Вершкове масло|мастило| 2 ст. л.;
- Сіль;
- Чорний мелений перець;
- Приправи;
- Рис 1 чашка;
- Курячий бульйон 1/4 чашки;
- Лимонний сік 1 шт.;
- Частки лимона 1 шт.
Як приготувати
- Розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні у великій сковороді чи каструлі.
- Курку слід посолити та поперчити.
- Обсмажуємо курку протягом 1-2 хвилин з обох боків.
- Додаємо до сковороди рис, курячий бульйон, лимонний сік.
- Поміщаємо курку зверху, накриваємо кришкою і гасимо на середньому вогні протягом 20-25 хвилин, доки рідина повністю не випарується.
- Прикрашаємо страву петрушкою або кінзою, часточками лимона і можна подавати до столу.
Малосольні огірки — страва, яку готував хоча б раз кожен. У розпал літа такі огірки відмінно підійдуть для салату або просто, як закуска до інших страв. Ми пропонуємо зробити малосольні огірки хрусткими та ароматними і на це знадобиться мінімум часу та зусиль.
Джерело:
Рецепти Оnline
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні