Божественно ніжна паста з авокадо: здоровий перекус за 5 хвилин
Розповідаємо, як перетворити несмачне авокадо на пікантну закуску

Паста з авокадо / Фото: unsplash
Швидкий перекус може бути здоровим і корисним завдяки пасті з авокадо. Вона має достатню жирність і велику кількість вітамінів, а разом зі спеціями перетворюється на оригінальне доповнення для бутерброда.
Деталі
Для приготування ароматної та пікантної пасти знадобляться:
- авокадо – 2 шт;
- козячий сир – 120 г;
- лимонний сік – 1 ч. л.;
- сіль, спеції – до смаку.
Приготування намазки з авокадо
Для створення пасти потрібно вибрати стиглі та м'які авокадо. Якщо вони тверді, можна викласти їх на підвіконня і вже за кілька годин фрукти досягнуть потрібної кондиції. Стиглий авокадо легко чиститься, має ніжну м'якоть, від якої легко відокремлюється кісточка.
- Фрукти потрібно очистити від шкірки та кісточок.
- М'якоть порізати на часточки й покласти в блендер.
- До фруктів додати лимонний сік, сир та спеції, а потім довести до консистенції густої сметани.
- Готову масу потрібно перекласти в герметичну ємність і поставити в холодильник на 30 хвилин. Після цього нею можна змастити грінки або свіжий хліб.
Паста з авокадо стане відмінним доповненням до холодної літньої окрошки, приготовленої за класичним рецептом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!