Як приготувати смачно кабачки на сковороді: досвідчена господиня розкрила секрет
Щоб кабачки не прилипали до сковорідки, потрібно всього лише додати таємний інгредієнт

Як приготувати кабачки ідеально смачними / Фото: spendwithpennies.com
Українка розкрила на весь Інтернет простий спосіб, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати смачно кабачки на сковороді.
Деталі
Виявляється, посмажити овоч можна дуже просто і без зайвого клопоту. Цей дивовижний спосіб позбавить вас олії на сковороді, що "стріляє".
Експерт рекомендує для приготування ідеального кулінарного шедевра брати чотири продукти:
- Кабачки;
- Олію соняшникову;
- Борошно пшеничне;
- Воду.
Рецепт настільки простий, що ви здивуєтеся тому, як самі до цього не додумалися.
- Отже, добре розігрійте сковорідку і тільки після цього змащуйте її соняшниковою олією.
- Далі кожен шматочок кабачка потрібно рясно вмочити в борошні та воді. І лише потім досвідчена господиня радить відправляти їх на сковороду.
- Смажити кабачки потрібно з двох боків, тому періодично перевертайте їх лопаткою.
Якщо використовуєте сковорідку з тефлоновим покриттям, беріть силіконову або дерев'яну. Так ви збережете ніжне покриття та подовжите його термін служби.
Раніше ми розкрили ще один кулінарний секрет. З ним ви запросто приготуєте пишний омлет, який не осяде та залишиться пружним до самої подачі на стіл.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!