ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пікантний кисло-солодкий соус з вишні: оригінальне доповнення до м'ясних страв

Рецепти 18:45 - 10 липня 2023

Готуємо ароматну добавку до м'яса з простих та доступних інгредієнтів

Вишневий соус / Фото: скріншот

Вишневий соус / Фото: скріншот

М'ясні страви завжди хочеться доповнити чимось дуже оригінальним та новим. Кисло-солодкі соуси – не новинка, а страва з вишні інтригує. Таке рішення може підкреслити та посилити аромат створеного кулінарного шедевра.

Деталі

Для створення соусу з вишні знадобляться такі складові:

  • вишні свіжі – 1 кг
  • цукор – 250 г
  • часник – 3 зубчики
  • паприка мелена – 1,5 ч. л.
  • карі – 1,5 ч. л.
  • коріандр мелений – 1 ч. л.
  • перець червоний мелений – 1,5 ч. л.
  • перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • бальзамічний оцет – 3 ст. л.
  • гвоздика – 0,5 год. л.
  • сіль – 1 ч. л.

Приготування вишневого соусу

  1. Створення підливи починається з підготовки інгредієнтів – вишню потрібно помити, очистити від кісточок та хвостиків.
  2. Підготовлені ягоди потрібно перетворити на однорідну масу за допомогою блендера.
  3. Отриману масу довести до кипіння та уварити протягом 20 хвилин.
  4. До готової вишневої маси додають часник, пропущений через прес, оцет, спеції, сіль та цукор.
  5. Соус потрібно ще раз довести до кипіння та перелити у підготовлені скляні банки. Зберігати його краще у холодильнику.

Вишневий соус стане чудовим доповненням до курячого філе.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин