Пікантний кисло-солодкий соус з вишні: оригінальне доповнення до м'ясних страв
Готуємо ароматну добавку до м'яса з простих та доступних інгредієнтів

Вишневий соус / Фото: скріншот
М'ясні страви завжди хочеться доповнити чимось дуже оригінальним та новим. Кисло-солодкі соуси – не новинка, а страва з вишні інтригує. Таке рішення може підкреслити та посилити аромат створеного кулінарного шедевра.
Деталі
Для створення соусу з вишні знадобляться такі складові:
- вишні свіжі – 1 кг
- цукор – 250 г
- часник – 3 зубчики
- паприка мелена – 1,5 ч. л.
- карі – 1,5 ч. л.
- коріандр мелений – 1 ч. л.
- перець червоний мелений – 1,5 ч. л.
- перець чорний мелений – 1 ч. л.
- бальзамічний оцет – 3 ст. л.
- гвоздика – 0,5 год. л.
- сіль – 1 ч. л.
Приготування вишневого соусу
- Створення підливи починається з підготовки інгредієнтів – вишню потрібно помити, очистити від кісточок та хвостиків.
- Підготовлені ягоди потрібно перетворити на однорідну масу за допомогою блендера.
- Отриману масу довести до кипіння та уварити протягом 20 хвилин.
- До готової вишневої маси додають часник, пропущений через прес, оцет, спеції, сіль та цукор.
- Соус потрібно ще раз довести до кипіння та перелити у підготовлені скляні банки. Зберігати його краще у холодильнику.
Вишневий соус стане чудовим доповненням до курячого філе.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні