Як приготувати пончики з грушею: рецепт літньої страви
Груша відмінно поєднується з цим десертом

Як приготувати пончики з грушею/Фото: Getty images
Груша з пончиками – неймовірно смачна страва. Ми поговоримо про класичне приготування цього десерту.
Складові
- Груша – 4 шт.
- Молоко – 1,5 ст.
- Борошно – 3 ст.
- Олія вершкове – 2 ст.л.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор - 200 г
- Дріжджі – 30 г
- Кориця – 1,5 ч.л.
- Сіль – щіпка.
Як приготувати
- У приготовлену каструлю влийте молоко, додайте вершкове масло і поставте на плиту. Прогрівати суміш потрібно доти, доки олія не розтане.
- Каструлю потрібно зняти з вогню і трохи охолодити.
- Покладіть дріжджі у молоко. Яйця потрібно збити із цукром і додати щіпку солі. Додайте в каструлю молоко з маслом, перемішайте, насипте борошно, що просіює. Тісто потрібно місити доти, доки воно не почне відлипати від рук.
- Миску змастіть олією, викладіть тісто, накрийте плівкою і поставте в тепле місце на 2 години.
- Груші слід помити, почистити та нарізати на маленькі кубики.
- Тісто розкотіть і виріжте з нього кружечки, покладіть всередину грушу, присипте цукром, виліпіть пончики.
- У каструлі розігрійте масло|мастило|, і смажте пончики до золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачно кабачки на сковороді. Досвідчена господиня розкрила секрет.
Джерело:
Smak.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні