Як приготувати ніжні рулети з індичкою "Італія": рецепт корисної та смачної страви
Приготування цієї страви не займе багато часу

Як приготувати рулети з індички/Фото: Getty images
Індичка є неймовірно корисним та смачним джерелом білка. У нашій статті ми поговоримо про те, як приготувати смачну страву з неї.
Деталі
- Філе індички - 400 г;
- Песто - 3-4 ч. л.;
- Оливкова олія — 3 ст. л.;
- Базилік - 6 шт.;
- Сіль - за смаком;
- Помідор - 4 шт.;
- Біле сухе вино – 0,5 склянки;
- Картопля - 8 шт.;
- Перець – за смаком.
Алгоритм приготування
- Шніцелі з індички відбиваємо, перчимо, заливаємо, кладемо на них базилік і залишаємо маринуватися на 20-30 хвилин.
- Змащуємо їх соусом, викладаємо на сушений помідор. Якщо помідори були без оливкової олії, їх потрібно маринувати в ній, паралельно зі шницелями.
- Додаємо листи базиліка з маринаду та згортаємо рулетик. Його потрібно скріпити шпажками або ниткою та обсмажити.
- Викладаємо рулетики на сковороду, додаємо оливкову олію-маринад.
- Обсмажуємо з усіх боків до рум'яності.
- Перекладаємо в сотейник або каструлю і заливаємо сухим білим вином.
- Гасимо під закритою кришкою протягом 20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачно кабачки на сковороді. Досвідчена господиня розкрила секрет.
Джерело:
Smak.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні