ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматний гороховий суп з секретним інгредієнтом: від тарілки неможливо відірватись

Рецепти 13:56 - 03 серпня 2023

На приготування такого обіду знадобиться 70 хвилин

Суп / Фото: freepik

Суп / Фото: freepik

Гороховий суп може бути смачним і ароматним. Пропонуємо приготувати страву за простим рецептом. В ньому є секретний інгредієнт, який надасть супу дуже незвичний присмак.

Деталі

Для приготування горохового супу знадобляться:

  • горох лущений - 300 г;
  • реберця копчені - 1 кг або куряче філе - 500 г;
  • сосиски копчені - 2-3 шт;
  • картопля - 2-3 шт;
  • морква - 1 шт;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • олія рослинна - 30 г;
  • сіль - за смаком;
  • перець - за смаком;
  • зелень - за смаком;
  • вода - 3 л.

Покрокова інструкція для приготування горохового супу на бульйоні

  1. В першу чергу гороху потрібно дати настоятись в чистій воді. Його необхідно ретельно промити.
  2. В чистій воді промити м’ясо. Його потрібно поставити на вогонь до закіпання, а потім злити воду і знов промити.
  3. В каструлю потрібно налити чисту воду, закип’ятити і покласти туди промитий горох. До нього додається сире м’ясо. Все потрібно варити 50-70 хвилин.
  4. Далі потрібно підготувати овочі – почистити картоплю, моркву і цибулю. Картоплю необхідно одразу додати до гороху і м’яса, а моркву і цибулю потрібно дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.
  5. Після цього цибуля і морква теж перекладаються в каструлю.
  6. Далі необхідно дрібно порізати копчені ковбаски, з реберець відділити м’ясо і теж порізати. Все додати до супу. Він ще повинен простояти на вогні 10-15 хвилин.
  7. За цей час можна зробити крутони з білого хліба і подрібнити зелень.
  8. Перед подачею на стіл гороховий суп потрібно прикрасити зеленню, крутонами і сметаною.

Нагадаємо, що десертом може стати легка запіканка з родзинками.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин