Ароматний гороховий суп з секретним інгредієнтом: від тарілки неможливо відірватись
На приготування такого обіду знадобиться 70 хвилин

Суп / Фото: freepik
Гороховий суп може бути смачним і ароматним. Пропонуємо приготувати страву за простим рецептом. В ньому є секретний інгредієнт, який надасть супу дуже незвичний присмак.
Деталі
Для приготування горохового супу знадобляться:
- горох лущений - 300 г;
- реберця копчені - 1 кг або куряче філе - 500 г;
- сосиски копчені - 2-3 шт;
- картопля - 2-3 шт;
- морква - 1 шт;
- цибуля ріпчаста - 1 шт;
- олія рослинна - 30 г;
- сіль - за смаком;
- перець - за смаком;
- зелень - за смаком;
- вода - 3 л.
Покрокова інструкція для приготування горохового супу на бульйоні
- В першу чергу гороху потрібно дати настоятись в чистій воді. Його необхідно ретельно промити.
- В чистій воді промити м’ясо. Його потрібно поставити на вогонь до закіпання, а потім злити воду і знов промити.
- В каструлю потрібно налити чисту воду, закип’ятити і покласти туди промитий горох. До нього додається сире м’ясо. Все потрібно варити 50-70 хвилин.
- Далі потрібно підготувати овочі – почистити картоплю, моркву і цибулю. Картоплю необхідно одразу додати до гороху і м’яса, а моркву і цибулю потрібно дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.
- Після цього цибуля і морква теж перекладаються в каструлю.
- Далі необхідно дрібно порізати копчені ковбаски, з реберець відділити м’ясо і теж порізати. Все додати до супу. Він ще повинен простояти на вогні 10-15 хвилин.
- За цей час можна зробити крутони з білого хліба і подрібнити зелень.
- Перед подачею на стіл гороховий суп потрібно прикрасити зеленню, крутонами і сметаною.
Нагадаємо, що десертом може стати легка запіканка з родзинками.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні