Не лише смачно, а й корисно: рецепт пісних вареників з капустою
Начинкою для таких вареників стане смажена квашена капуста

Рецепт вареників з квашеною капустою / Фото: Pixabay
Про користь квашеної капусти говорив не один дієтолог: ця страва є джерелом вітаміну С, який зміцнює імунітет, та пробіотиків, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту. Ділимося рецептом пісних вареників з начинкою зі смаженої квашеної капусти.
Вам знадобиться:
- 380 мл води
- 650 г борошна
- 500 г квашеної капусти
- цибулина
- чверть чайної ложки солі
- 4 столових ложки олії
- чайна ложка цукру
Спосіб приготування:
- Просійте в глибоку миску борошно та додайте до нього сіль і трохи води. Замісіть тісто, поступово доливаючи рідину. Наприкінці додайте 2 столових ложки олії.
- Зробіть з тіста кулю, оберніть харчовою плівкою та почекайте 20 хвилин. Після знову розімніть тісто та залиште ще на 20 хвилин. Повторіть ще 2-3 рази.
- Розігрійте на сковороді олію. Обсмажте цибулю, а коли вона стане прозорою, додайте квашену капусту. Тушкуйте протягом 20-25 хвилин, час від часу помішуючи. Наприкінці додайте трохи цукру та перемішайте.
- Дайте начинці охолонути.
- З тіста зробіть круглі заготовки. Всередину викладіть начинку та зробіть вареники. Відваріть їх в окропі протягом 3-4 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом овочевих оладок.
Джерело:
Storinka
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні