ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Соковитий і солодкий яблучний тарт: секрети смачного пирогу

Рецепти 14:05 - 15 серпня 2023

Розкажемо, як приготувати пиріг, щоб він не розпався на частини

Яблучний тарт / Фото: freepik

Яблучний тарт / Фото: freepik

Жодна вечірка або посиденьки за чашкою чаю не обійдуться без солодкої випічки. Пропонуємо рецепт яблучного пирога на дріжджовому тісті, з яким не соромно зустріти дуже важливих гостей.

Деталі

Для випікання тарту знадобляться:

  • борошно - 420 г;
  • цукор - 25 г;
  • швидкорозчинні дріжджі - 1 ч. л.;
  • дрібна морська сіль - 1 ч. л.;
  • тепла вода - 170 мл;
  • вершкове масло - 35 г;
  • яблука - 2 шт.;
  • розтоплене вершкове масло - 55 г;
  • цукор.

Як приготувати яблучний тарт?

  1. В першу чергу необхідно зробити тісто. Для цього потрібно змішати борошно, цукор, дріжджі, сіль, воду та олію до однорідної маси. Після цього тісту необхідно дати піднятись в теплому місці.
  2. Далі тісто необхідно перекласти на деко або у форму для випікання і розподілити його по дну і стінкам. Тісто потрібно ще раз піднятись в формі.
  3. За цей час можна підготувати яблука. Їх потрібно нарізати тонкими слайсами і розподілити шматочки по всій поверхні тіста. Зверху яблука потрібно збризнути розтопленим вершковим маслом і посипати цукром.
  4. Після цього пиріг можна ставити в духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Випікати тарт потрібно протягом 25-30 хвилин. Яблука повинні стати м’якими, а тісто золотавим.

Нагадаємо, що ми розповідали, як приготувати смачне пюре.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин