Соковитий і солодкий яблучний тарт: секрети смачного пирогу
Розкажемо, як приготувати пиріг, щоб він не розпався на частини

Яблучний тарт / Фото: freepik
Жодна вечірка або посиденьки за чашкою чаю не обійдуться без солодкої випічки. Пропонуємо рецепт яблучного пирога на дріжджовому тісті, з яким не соромно зустріти дуже важливих гостей.
Деталі
Для випікання тарту знадобляться:
- борошно - 420 г;
- цукор - 25 г;
- швидкорозчинні дріжджі - 1 ч. л.;
- дрібна морська сіль - 1 ч. л.;
- тепла вода - 170 мл;
- вершкове масло - 35 г;
- яблука - 2 шт.;
- розтоплене вершкове масло - 55 г;
- цукор.
Як приготувати яблучний тарт?
- В першу чергу необхідно зробити тісто. Для цього потрібно змішати борошно, цукор, дріжджі, сіль, воду та олію до однорідної маси. Після цього тісту необхідно дати піднятись в теплому місці.
- Далі тісто необхідно перекласти на деко або у форму для випікання і розподілити його по дну і стінкам. Тісто потрібно ще раз піднятись в формі.
- За цей час можна підготувати яблука. Їх потрібно нарізати тонкими слайсами і розподілити шматочки по всій поверхні тіста. Зверху яблука потрібно збризнути розтопленим вершковим маслом і посипати цукром.
- Після цього пиріг можна ставити в духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Випікати тарт потрібно протягом 25-30 хвилин. Яблука повинні стати м’якими, а тісто золотавим.
Нагадаємо, що ми розповідали, як приготувати смачне пюре.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні