Десерт по-львівськи: рецепт сирника з шоколадним тістом
Розповідаємо, як створити справжні львівські ласощі
Рецепт львівського сирника / Фото: Pixabay
Львівський сирник – один із найпопулярніших десертів в Україні. Це по-справжньому легендарні солодощі, які підкорили серця мільйонів. Ділимося рецептом, щоб і ви могли насолодитися ним у себе вдома.
Вам знадобиться:
- 300 г борошна
- 2 яйця і 4 яйця для начинки
- дві столових ложки цукру і 170 г цукру
- столова ложка сметани
- 150 г вершків
- дві чайних ложки какао
- 700 г молочного сиру
- чайна ложка розпушувача
- дві столових ложки крохмалю
- 100 г розтопленого вершкового масла
- ванільний цукор
Спосіб приготування:
- Масло з цукром та двома яйцями протріть. Додайте сметану та перемішайте.
- Додайте борошно, какао та розпушувач. Замісіть тісто.
- Розділіть тісто на дві частини. Залиште на 30 хвилин у морозилці.
- Збийте блендером сир з цукром, ванільним цукром та жовтками чотирьох яєць. Білки збийте окремо.
- Масу перемішайте лопаткою.
- Одну частину тіста натріть, зверху викладіть начинку та додайте фрукти або ягоди на свій вибір.
- Натріть зверху другу половину тіста.
- Випікайте у розігрітій до 160 градусів духовці протягом години або менше.
Нещодавно ми ділилися рецептом торта "Гіннесс" на пиві.
Джерело:
Еспресо
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ