ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Здивування гарантоване: рецепт шоколадного печива з білою начинкою

Рецепти 15:32 - 07 вересня 2023

Випічка виходить неймовірно хрусткою і з м'якою серединкою несподіваного відтінку

Як приготувати шоколадне печиво з молочною начинкою / Фото: Freepik

Як приготувати шоколадне печиво з молочною начинкою / Фото: Freepik

Рецепти десертів відомі ще з давніх часів. Кожна господиня впродовж життя обзаводиться своїми кулінарними лайфхаками та секретами, проте цей рецепт шоколадного печива здатний обернутися виразом подиву та задоволення з боку їдців.

Для його приготування знадобляться прості продукти, більша частина яких напевно вже є на кухні. Зверніть увагу, що приготувати печиво з шоколаду можна дуже легко, якщо дотримуватися покрокових інструкцій, але воно відрізняється високою калорійністю.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 250 г;
  • Какао-порошок - 50 г;
  • Молоко сухе - 15 г;
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ч.л;
  • Сода харчова - 2 ч.л;
  • Масло вершкове - 180 г;
  • Цукор-пісок - 250 г;
  • Яйце - 2 шт;
  • Шоколад білий - 120 г;
  • Сіль - дрібка.

Рецепт шоколадного печива з білою начинкою

  1. Просійте борошно і змішайте його з іншими сухими продуктами.
  2. Олію кімнатної температури змішайте на низьких обертах вінчиком разом із яйцями.
  3. Порціями додавайте суміш із борошном і постійно перемішуйте все, щоб не утворювалися грудочки.
  4. Відправте на кілька годин у холодильник.
  5. Розділіть на кілька частин і розпочинайте скручування кульок. Далі їх потрібно розрізати на дві частини та на нижню викладати білий шоколад.
  6. Накрийте верхнім шаром тіста і гарненько защипніть краї.
  7. Застеліть деко пергаментним папером і випікайте печиво 12 хвилин за температури 180 градусів.

Також рекомендуємо бюджетний рецепт сіннабонів. Вони випікаються дуже швидко і не потребують особливих навичок.

Джерело: livingoncookies.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин