Здивування гарантоване: рецепт шоколадного печива з білою начинкою
Випічка виходить неймовірно хрусткою і з м'якою серединкою несподіваного відтінку

Як приготувати шоколадне печиво з молочною начинкою / Фото: Freepik
Рецепти десертів відомі ще з давніх часів. Кожна господиня впродовж життя обзаводиться своїми кулінарними лайфхаками та секретами, проте цей рецепт шоколадного печива здатний обернутися виразом подиву та задоволення з боку їдців.
Для його приготування знадобляться прості продукти, більша частина яких напевно вже є на кухні. Зверніть увагу, що приготувати печиво з шоколаду можна дуже легко, якщо дотримуватися покрокових інструкцій, але воно відрізняється високою калорійністю.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне - 250 г;
- Какао-порошок - 50 г;
- Молоко сухе - 15 г;
- Крохмаль кукурудзяний - 2 ч.л;
- Сода харчова - 2 ч.л;
- Масло вершкове - 180 г;
- Цукор-пісок - 250 г;
- Яйце - 2 шт;
- Шоколад білий - 120 г;
- Сіль - дрібка.
Рецепт шоколадного печива з білою начинкою
- Просійте борошно і змішайте його з іншими сухими продуктами.
- Олію кімнатної температури змішайте на низьких обертах вінчиком разом із яйцями.
- Порціями додавайте суміш із борошном і постійно перемішуйте все, щоб не утворювалися грудочки.
- Відправте на кілька годин у холодильник.
- Розділіть на кілька частин і розпочинайте скручування кульок. Далі їх потрібно розрізати на дві частини та на нижню викладати білий шоколад.
- Накрийте верхнім шаром тіста і гарненько защипніть краї.
- Застеліть деко пергаментним папером і випікайте печиво 12 хвилин за температури 180 градусів.
Також рекомендуємо бюджетний рецепт сіннабонів. Вони випікаються дуже швидко і не потребують особливих навичок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!