Рецепт дуже ніжної курячої печінки з яблуками
Соковита та дуже корисна страва для усієї родини

Рецепт курячої печінки / Фото: Pixabay
Куряча печінка – один із найкорисніших м'ясних продуктів. Пропонуємо рецепт ніжної та соковитої страви: смак печінки доповнять яблука.
Вам знадобиться:
- 500 г курячої печінки
- 2 зелених твердих яблука
- 2 цибулини
- 40 г вершкового масла
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно промийте. Яблука наріжте пластинками. Вони повинні бути кислими або кисло-солодкими, твердими й зеленими.
- Цибулю наріжте півкільцями.
- Змастіть олією форму для запікання. Викладіть першим шаром цибулю, після – яблука, а потім печінку.
- Додайте сіль та перець на свій смак. Повторіть послідовність шарів, поки продукти не закінчаться. Зверху покладіть шматочки вершкового масла.
- Закрийте форму фольгою та випікайте печінку 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Нещодавно ми ділилися рецептом українських дерунів.
Джерело:
Glamour
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні