ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт дуже ніжної курячої печінки з яблуками

Рецепти 16:44 - 08 вересня 2023

Соковита та дуже корисна страва для усієї родини

Рецепт дуже ніжної курячої печінки з яблуками

Рецепт курячої печінки / Фото: Pixabay

Куряча печінка – один із найкорисніших м'ясних продуктів. Пропонуємо рецепт ніжної та соковитої страви: смак печінки доповнять яблука.

Вам знадобиться:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 зелених твердих яблука
  • 2 цибулини
  • 40 г вершкового масла
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку ретельно промийте. Яблука наріжте пластинками. Вони повинні бути кислими або кисло-солодкими, твердими й зеленими.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. Змастіть олією форму для запікання. Викладіть першим шаром цибулю, після – яблука, а потім печінку.
  4. Додайте сіль та перець на свій смак. Повторіть послідовність шарів, поки продукти не закінчаться. Зверху покладіть шматочки вершкового масла.
  5. Закрийте форму фольгою та випікайте печінку 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Нещодавно ми ділилися рецептом українських дерунів.

Джерело: Glamour

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин