RU UA
1

Швидка випічка до ранкової кави: як приготувати бісквітний десерт за 9 хвилин

Рецепти 08:00 - 10 вересня 2023

Десерт можна зберігати в холодильнику протягом 4 днів

Швидка випічка до ранкової кави: як приготувати бісквітний десерт за 9 хвилин

Швидка випічка до ранкової кави/Фото: Cucchiaio

Цей рецепт ідеальний для сніданку. Його можна подавати з варенням або будь-яким іншим варіантом на ваш вибір. Випічку можна зберігати в холодильнику протягом 4 днів.

Інгредієнти:

  • 240 г борошна;
  • 150 г цукрового піску;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • 1 стручок ванілі;
  • 2 яйця;
  • 180 г незбираного молока;
  • Цукрова пудра.

Приготування:

Почніть з просіювання борошна разом з розпушувачем і додайте цукор.

Розріжте стручок ванілі, видаліть насіння ножем і додайте їх в молоко, перемішайте. Потім збийте яйця і додайте молоко з ваніллю.

У каструлі розтопіть вершкове масло, намагаючись не підвищувати температуру. Дайте йому охолонути, а потім додайте його в молочно-яєчну суміш.

Тепер поступово додайте отриману суміш з молока і вершкового масла до борошна і цукру. Перемішуйте, звертаючи увагу на грудочки, але не перестарайтеся.

Змастіть дно і краї форми діаметром 22 см маслом, і, як варіант, посипте її борошном, щоб тісто не прилипло під час приготування. Вилийте тісто і рівномірно розподіліть його по формі.

Випікайте пиріг вже у розігрітій духовці при температурі 170° градусів протягом 40 хвилин.

Дістаньте десерт "Дев'ять хвилин" з духовки щонайменше за годину до того, як розрізати його на порції.

Посипте цукровою пудрою і подавайте. 

Нагадаємо, Пиріг на йогурті: дієтичний десерт без вершкового масла.

Джерело: Cucchiaio

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин