Швидка випічка до ранкової кави: як приготувати бісквітний десерт за 9 хвилин
Десерт можна зберігати в холодильнику протягом 4 днів
Швидка випічка до ранкової кави/Фото: Cucchiaio
Цей рецепт ідеальний для сніданку. Його можна подавати з варенням або будь-яким іншим варіантом на ваш вибір. Випічку можна зберігати в холодильнику протягом 4 днів.
Інгредієнти:
- 240 г борошна;
- 150 г цукрового піску;
- 50 г вершкового масла;
- 1 пакетик розпушувача;
- 1 стручок ванілі;
- 2 яйця;
- 180 г незбираного молока;
- Цукрова пудра.
Приготування:
Почніть з просіювання борошна разом з розпушувачем і додайте цукор.
Розріжте стручок ванілі, видаліть насіння ножем і додайте їх в молоко, перемішайте. Потім збийте яйця і додайте молоко з ваніллю.
У каструлі розтопіть вершкове масло, намагаючись не підвищувати температуру. Дайте йому охолонути, а потім додайте його в молочно-яєчну суміш.
Тепер поступово додайте отриману суміш з молока і вершкового масла до борошна і цукру. Перемішуйте, звертаючи увагу на грудочки, але не перестарайтеся.
Змастіть дно і краї форми діаметром 22 см маслом, і, як варіант, посипте її борошном, щоб тісто не прилипло під час приготування. Вилийте тісто і рівномірно розподіліть його по формі.
Випікайте пиріг вже у розігрітій духовці при температурі 170° градусів протягом 40 хвилин.
Дістаньте десерт "Дев'ять хвилин" з духовки щонайменше за годину до того, як розрізати його на порції.
Посипте цукровою пудрою і подавайте.
Нагадаємо, Пиріг на йогурті: дієтичний десерт без вершкового масла.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!