Яєчня на арабський манір: рецепт шакшуки
Порадуйте себе корисним та смачним сніданком

Рецепт шакшуки / Фото: Pixabay
Шакшука – не проста яєчня. Її готують з додаванням овочів і спецій, а подають обов'язково з хлібом. Процес її приготування займає не так багато часу, натомість страва виходить корисною та збалансованою. Ділимося рецептом.
Вам знадобиться:
- 5 яєць
- 4 помідори
- солодки перець
- 2 столових ложки томатної пасти
- пів цибулини
- чайна ложка оливкової олії
- чайна ложка паприки
- сіль, перець та зелень на смак
- дрібка цукру
Спосіб приготування:
- У сковорідці розігрійте олію. Обсмажте до прозорості цибулю. Подрібніть часник та додайте.
- Покладіть у сковороду порізаний соломкою перець та готуйте протягом 5-7 хвилин.
- Після додайте нарізані кубиком помідори й томатну пасту.
- Додайте сіль та спеції, перемішайте.
- Вбийте яйця у сковорідку по одному. Накрийте кришкою та готуйте протягом 10-15 хвилин.
- Додайте петрушку.
Нещодавно ми ділилися рецептом курячого філе у вершковому соусі.
Джерело:
One
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні