Ідеально доповнить святковий стіл: салат з локшиною та кальмарами
Салат виходить дуже ситним, а ще легкий у приготуванні

Ідеально доповнить святковий стіл: салат з локшиною та кальмарами
Страва з рисовою локшиною та кальмарами приємно здивує гостей та стане чудовим доповненням до святкового столу. Салат виходить дуже ситним, а ще легкий у приготуванні.
Деталі
Інгредієнти:
- 100 г. фунчози;
- 500 г. кальмарів;
- 150 г. баклажанів;
- 300 г. печериць;
- 100 г. ріпчастої цибулі;
- 1 ст.л. лимонного соку;
- 3 ст.л. рослинної олії;
- 1 ст.л. соєвого соусу;
- сіль та перець до смаку;
- 1 ч.л. кунжуту.
Спосіб приготування:
- Кальмари відварюємо в окропі до готовності. Перекладаємо їх у холодну воду. Охолоджені кальмари нарізаємо тоненькими смужками. Фунчозу заливаємо окропом, в такому вигляді залишаємо на декілька хвилин.
- Кришимо гриби, цибулю та баклажани. Обсмажуємо їх окремо в невеликій кількості рослинної олії. Викладаємо в миску — вони повинні охолонути.
- Додаємо до грибів та овочів кальмари та фунчозу. Салат солимо й перчимо.
- Окремо в посудині змішуємо олію, соєвий соус та лимонний сік. Цією заправкою поливаємо салат. Все перемішуємо. Готову страву посипаємо кунжутом.
Смачного!
Також солодкий смажений сендвіч — "це пушка, це підпал", саме так син Тоні Полянської оцінив її нове кулінарне творіння. Відеорецептом поділилася блогерка Тоня Полянська в Instagram.
Джерело:
Telegraf
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ