RU UA
1

Ідеально доповнить святковий стіл: салат з локшиною та кальмарами

Рецепти 17:58 - 18 вересня 2023

Салат виходить дуже ситним, а ще легкий у приготуванні

Ідеально доповнить святковий стіл: салат з локшиною та кальмарами

Ідеально доповнить святковий стіл: салат з локшиною та кальмарами

Страва з рисовою локшиною та кальмарами приємно здивує гостей та стане чудовим доповненням до святкового столу. Салат виходить дуже ситним, а ще легкий у приготуванні. 

Деталі

Інгредієнти:

  • 100 г. фунчози;
  • 500 г. кальмарів;
  • 150 г. баклажанів;
  • 300 г. печериць;
  • 100 г. ріпчастої цибулі;
  • 1 ст.л. лимонного соку;
  • 3 ст.л. рослинної олії;
  • 1 ст.л. соєвого соусу;
  • сіль та перець до смаку;
  • 1 ч.л. кунжуту.

Спосіб приготування:

  1. Кальмари відварюємо в окропі до готовності. Перекладаємо їх у холодну воду. Охолоджені кальмари нарізаємо тоненькими смужками. Фунчозу заливаємо окропом, в такому вигляді залишаємо на декілька хвилин.
  2. Кришимо гриби, цибулю та баклажани. Обсмажуємо їх окремо в невеликій кількості рослинної олії. Викладаємо в миску — вони повинні охолонути.
  3. Додаємо до грибів та овочів кальмари та фунчозу. Салат солимо й перчимо.
  4. Окремо в посудині змішуємо олію, соєвий соус та лимонний сік. Цією заправкою поливаємо салат. Все перемішуємо. Готову страву посипаємо кунжутом.

Смачного!

Також солодкий смажений сендвіч — "це пушка, це підпал", саме так син Тоні Полянської оцінив її нове кулінарне творіння. Відеорецептом поділилася блогерка Тоня Полянська в Instagram.

 

 

Джерело: Telegraf

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин