Догори дриґом: готуємо перевернутий яблучний пиріг
Незвичний рецепт популярного десерту

Оригінальний рецепт яблучного пирога/Фото: pexels
Якщо вам набридло готувати звичну шарлотку, пропонуємо рецепт перевернутого яблучного пирога до кави чи чаю.
Інгредієнти
- борошно пшеничне - 300 г
- масло вершкове 73% - 60 г
- цукор - 80 г
- кефір 2,5% - 300 мл
- розпушувач - 12 г
- цукор ванільний - 10 г
- кориця мелена - 5 г
- яблука - 4 шт.
- олія соняшникова - 20 мл
- цукрова пудра - 20 г
Спосіб приготування
- Збийте у блендері розтоплене вершкове масло із цукром, кефіром і ванільним цукром. Додавайте просіяне з розпушувачем борошно і замісіть однорідне тісто.
- Помиті яблука очистьте від шкірки і серцевини, наріжте кубиками. Змастіть форму олією, викладіть шматочки яблук, посипте корицею і залийте тістом.
- Випікайте при температурі 180°C 30 хвилин.
Раніше ми писали рецепт домашньої карамелі. Виходить набагато смачнішою за магазинну, а готувати її дуже просто.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ