Рецепт незвичайної вечері: гарбузові котлетки
Запашна страва сподобається всій сім’ї

Гарбузові котлетки / Фото: Instagram "marafit_mara"
Курячі котлети – одна з найпопулярніших страв в Україні. Їжа є універсальною, адже добре смакує з картоплею, кашами та макаронами. Перетворити банальну страву на ефектну допоможе один продукт.
Гарбуз – фрукт, що є доволі популярним восени. Зазвичай з ним виготовляються солодкі страви, проте з солоною їжею він також має чудове поєднання. Додавання гарбуза до м’яса змінить звичайний смак та візуальний вигляд. Подібна вечеря урізноманітнить ваш стіл та припаде до душі кожному члену родини.
Інгредієнти:
- гарбуз
- куряче філе
- сухарі
- яйце
- спеції
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- Підготуйте куряче філе: очистіть його від плівок, наріжте шматочками та перекрутіть у фарш.
- Гарбуз попередньо натріть у миску.
- З’єднайте у ємності з тертим гарбузом фарш, яйце та спеції. Добре перемішайте отриману масу.
- Формуємо котлетки, занурюємо їх у збитий білок і обвалюємо в сухарях.
- Смажимо котлети до рум’яної скоринки на змащеній олією сковорідці.
- Дістаємо та смакуємо!
Раніше ми розповідали про те, як приготувати ніжний пиріг зі сливами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!