Обережно, не повідкушуйте пальці: рецепт незабутніх запечених баклажанів
Світлана Левицька запропонувала дуже смачний рецепт

Рецепт запечених баклажанів / Фото: Instagram/lanas_diet
Баклажан є доволі популярним продукт восени. Кулінари полюбляють його смажити на сковороді, грилі чи мангалі, а також роблять з нього ароматні консервації. Одним з найсмачніших варіантів приготування баклажанів є запікання в духовці. Страву можна ефектно презентувати та вразити всіх гостей.
Деталі
Інгредієнти:
- Пара баклажанів
- Олія
- Улюблені трави
- Сіль, перець
- Пару помідорів
- Пару зубчиків часнику
- Зелень, краще базилік
- Бальзамічний оцет
- Бурата або страчатела (якщо бурата не доступна, то беремо кульку моцарели і грамів 50-70 вершків)
Спосіб приготування:
- Баклажани нарізаємо поздовжніми скибками, збризкуємо олією, посипаємо спеціями, перемішуємо і запікаємо до румʼяності при температурі 180 градусів.
- Помідори ріжемо кубиком, додаємо зелень, часник, солимо, перчимо, заправляємо бальзамічним оцтом і олією.
- Викладаємо на низ тарілки бурату, зверху баклажани, на них помідори.
- Подаємо та смакуємо!
Раніше ми писали про рецепт незвичайної вечері.
Джерело:
Instagram "lanas_diet"
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ