RU UA
1

Обережно, не повідкушуйте пальці: рецепт незабутніх запечених баклажанів

Рецепти 14:40 - 22 вересня 2023

Світлана Левицька запропонувала дуже смачний рецепт

Обережно, не повідкушуйте пальці: рецепт незабутніх запечених баклажанів

Рецепт запечених баклажанів / Фото: Instagram/lanas_diet

Баклажан є доволі популярним продукт восени. Кулінари полюбляють його смажити на сковороді, грилі чи мангалі, а також роблять з нього ароматні консервації. Одним з найсмачніших варіантів приготування баклажанів є запікання в духовці. Страву можна ефектно презентувати та вразити всіх гостей.

Деталі

Інгредієнти:

  • Пара баклажанів
  • Олія
  • Улюблені трави
  • Сіль, перець
  • Пару помідорів
  • Пару зубчиків часнику
  • Зелень, краще базилік
  • Бальзамічний оцет
  • Бурата або страчатела (якщо бурата не доступна, то беремо кульку моцарели і грамів 50-70 вершків)

Спосіб приготування:

  1. Баклажани нарізаємо поздовжніми скибками, збризкуємо олією, посипаємо спеціями, перемішуємо і запікаємо до румʼяності при температурі 180 градусів.
  2. Помідори ріжемо кубиком, додаємо зелень, часник, солимо, перчимо, заправляємо бальзамічним оцтом і олією.
  3. Викладаємо на низ тарілки бурату, зверху баклажани, на них помідори.
  4. Подаємо та смакуємо!

Раніше ми писали про рецепт незвичайної вечері.

Джерело: Instagram "lanas_diet"

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин