Смачніше та корисніше ніж в магазині: рецепт фруктових цукерок
Ці цукерки можна приготувати з будь-яких фруктів чи ягід

Рецепт желейних цукерок/Фото: скріншот
Пропонуємо приготувати желейні цукерки лише з трьох інгредієнтів. Вони не тільки дуже смачні, а ще й корисні. Желейки без цукру готують просто та швидко.
Рецепт желейних цукерок: інгредієнти
- 250 г фруктового/ягідного пюре,
- 40 г желатину + 150 мл води,
- 2-2,5 ст. л. меду.
Спосіб приготування желейних цукерок:
- Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухнути на 10-15 хвилин.
- 5 персиків чи інші фрукти чи ягоди збиваємо блендером і протираємо через сито від шкірочок
- До пюре додаємо мед, підігріваємо на вогні, щоб воно стало гарячим, додаємо набухший желатин і помішуємо щоб він розтопився
- Наповнюємо желейною масою або одну велику форму або маленькі формочки і кладемо в холодильник для стабілізації на 4 години.
Приготування рогаликів може здатися складним процесом, наповненим непростими та довгими маніпуляціями. Однак це – не той випадок. Раніше ми ділилися рецептом простих та не менш смачних рогаликів, на які не доведеться витрачати багато сил і часу.
Джерело:
Аnny.cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ