Ніжні та соковиті: рецепт рибних котлет
Корисна та смачна страва для всієї родини

Рецепт рибних котлет / Фото: Pixabay
Якщо ви – прихильник здорового харчування, але не хочете докладати надто багато зусиль для приготування їжі й витрачати на це значну кількість часу, рекомендуємо ознайомитися з цим рецептом. Такі рибні котлети сподобаються усій родині, а приготувати їх можна дуже легко та швидко. До речі, гостей ними також можна пригостити.
Вам знадобиться:
- кілограм філе морської риби
- 100 г батона
- велика цибулина (або дві середні)
- яйце
- пучок кропу й петрушки
- сіль, перець та спеції на смак
Спосіб приготування:
- Відріжте в батона скоринку та замочіть хліб у холодній воді. Рибу та цибулю поріжте на шматки, щоб вони влізли до м'ясорубки. Перекрутіть їх разом з батоном.
- Додайте до фаршу яйце, зелень, сіль, перець та спеції. Ретельно перемішайте.
- Щоб зробити корисний рецепт, приготуйте котлети на пару. Для цього закип'ятіть воду в пароварці, а кожен її модуль змастіть олією та покладіть сформовані котлети. Готуйте протягом пів години під закритою кришкою.
- Також можна приготувати котлети в духовці. Для цього розігрійте її до 180 градусів. Сформуйте котлети та викладіть їх на встелене пергаментом деко. Запікайте 25 хвилин. Пергамент, до речі, треба змастити олією.
- Найменш корисний спосіб – сформувати котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях та посмажити на рослинній олії. Після того, як ви перший раз перевернете котлети, готуйте їх ще протягом 5 хвилин під закритою кришкою.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом ситного американського супу.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ