ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Персик з брі та хамоном: чудова закуска під вино

Рецепти 10:55 - 27 вересня 2023

Це неймовірне поєднання смаків

Персик з брі та хамоном: чудова закуска під вино

Персик з брі та хамоном: чудова закуска під вино

Чудовий рецепт смачної закуски під вино для компанії – персик з брі та хамоном. Солодкий, теплий персик в поєднані з сиром брі, який починає плавитись від тепла персику і хамон – це неймовірне поєднання смаків. Рецептом у своєму інстаграмі поділилася фудблогер Катарина Мовчан.

Деталі

Інгредієнти:

  • персики;
  • сир брі;
  • хамон або пармська шинка;
  • розмарин для декору.

Як готувати?

  1. Персики миємо, розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку.
  2. Обсмажуємо персики на сухій сковороді гриль з двох сторін. Ще як варіант - обсмажити на звичайній сковороді або електрогрилі. Або розігріваємо духовку до 220 градусів і запікаємо 10 хвилин. Суть в тому, щоб гарно прогріти персик.
  3. Потім зверху на персики кладемо шматочок сиру брі та хамон. Прикрашаємо розмарином.
  4. Наливаємо вино та смакуємо!

Також якщо ви – прихильник здорового харчування, але не хочете докладати надто багато зусиль для приготування їжі й витрачати на це значну кількість часу, рекомендуємо ознайомитися з цим рецептом. Такі рибні котлети сподобаються усій родині, а приготувати їх можна дуже легко та швидко. До речі, гостей ними також можна пригостити.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин