Персик з брі та хамоном: чудова закуска під вино
Це неймовірне поєднання смаків

Персик з брі та хамоном: чудова закуска під вино
Чудовий рецепт смачної закуски під вино для компанії – персик з брі та хамоном. Солодкий, теплий персик в поєднані з сиром брі, який починає плавитись від тепла персику і хамон – це неймовірне поєднання смаків. Рецептом у своєму інстаграмі поділилася фудблогер Катарина Мовчан.
Деталі
Інгредієнти:
- персики;
- сир брі;
- хамон або пармська шинка;
- розмарин для декору.
Як готувати?
- Персики миємо, розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку.
- Обсмажуємо персики на сухій сковороді гриль з двох сторін. Ще як варіант - обсмажити на звичайній сковороді або електрогрилі. Або розігріваємо духовку до 220 градусів і запікаємо 10 хвилин. Суть в тому, щоб гарно прогріти персик.
- Потім зверху на персики кладемо шматочок сиру брі та хамон. Прикрашаємо розмарином.
- Наливаємо вино та смакуємо!
Також якщо ви – прихильник здорового харчування, але не хочете докладати надто багато зусиль для приготування їжі й витрачати на це значну кількість часу, рекомендуємо ознайомитися з цим рецептом. Такі рибні котлети сподобаються усій родині, а приготувати їх можна дуже легко та швидко. До речі, гостей ними також можна пригостити.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!