Курка по-флорентійськи у вершковому соусі в одній каструлі
Покроковий рецепт приготування Курки по-флорентійськи у вершковому соусі в одній каструлі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Курка по-флорентійськи у вершковому соусі в одній каструлі. Ця проста вечеря з курячою грудкою, макаронами ризоні та вершковим соусом сподобається всій родині. До того ж готується вона всього за 25 хвилин.
Інгредієнти:
- 1 ст. л. оливкової олії першого віджиму
- 4 x 150 г філе курячої грудки
- 3 зубчики часнику, тонко нарізані
- 1/3 склянки сухого білого вина
- 1 ст. л. діжонської гірчиці
- 2 склянки рідкого курячого бульйону
- 1 1/2 склянки окропу
- 1 1/2 склянки сухих ризоні
- 1 склянка густих вершків, плюс трохи для поливу
- 150 г молодого шпинату
Готуємо:
Крок 1
Розігрійте олію у сковороді глибиною 7 см і діаметром 24 см (по дну) на сильному вогні. Приправте курку сіллю та перцем. Додайте курку у сковороду. Готуйте по 4–5 хвилин з кожного боку, або поки вона не підрум'яниться і не приготується. Перекладіть на тарілку. Накрийте фольгою.
Крок 2
Додайте у каструлю часник. Готуйте 30 секунд. Додайте вино та гірчицю. Кип’ятіть упродовж 1 хвилини, зішкрябуючи прилиплу олію з дна каструлі, або поки вино не випарується наполовину. Додайте бульйон і воду. Доведіть до кипіння. Додайте макарони. Ретельно перемішайте. Готуйте під кришкою протягом 10 хвилин, помішуючи кожні 2 хвилини (зішкрябуючи прилиплу олію з дна каструлі, щоб макарони не прилипали), або поки макарони не стануть м’якими.
Крок 3
Додайте вершки та шпинат у каструлю. Перемішайте до однорідної маси. Додайте курку і соки, що залишилися, у каструлю. Приправте сіллю та перцем. Готуйте 2 хвилини, або поки шпинат не почне в’януть. Збризніть додатковою кількістю вершків. Подавайте негайно.
Цей курячий Ранч Врап, просто порятунок, коли немає багато часу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!