Смачний рецепт від мами: Ткемалі – сливовий соус до м'яса
Для приготування однієї порції соусу потрібно 2 кілограми сливок

Ткемалі:смачний соус від мами/Фото: 1000 menu
Якщо не знаєте, що уже робити зі сливами, приготуйте смачний сливовий соус до м'яса.
Секретним рецептом від своєї мами поділилася фудблогер Ольга Головіна в Інстаграмі.
Інгредієнти
- сливки - 2 кг
- часник - 6-7 головок
- карі - 16 г
- сіль - 2 ст.л. без гірки
- цукор - 9-12 ст.л. (залежить від того, наскільки солодкі сливи)
- червоний гострий перець - 2 середніх
Приготування
- Сливки миємо, відділяємо від кісточок.
- Часник чистимо, а від перцю відрізаємо хвостики.
- Все це перемелюємо на м’ясорубку.
- Ставимо варитися на маленькому вогні і приблизно через 40 хвилин додаємо сіль, цукор та карі.
- Варимо ще 20 хвилин і вимикаємо.
Можна консервувати на зиму, дуже смачний соус, рекомендуємо скуштувати.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ | Фудблог | Оля🇺🇦 (@olha.holovina)
Раніше ми готували кабачкові вафлі з цікавим смаком: відеорецепт сніданку.
Джерело:
Інстаграм, Ольга Головіна
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ