ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Десерт з неповторним смаком: рецепт шоколадно-горіхового торта

Рецепти 20:30 - 14 листопада 2023

Затишний та вишуканий смак

Десерт з неповторним смаком: рецепт шоколадно-горіхового торта

Рецепт шоколадно-горіхового торта / Фото: Pixabay

Якщо хочете спробувати щось новеньке, приготуйте цей шоколадно-горіховий торт. Він має дуже насичений смак та пористу неповторну структуру.

Вам знадобиться:

  • 150 г чорного шоколаду
  • 200 г грецьких горхів
  • 100 г мигдального борошна (можна замінити подрібненим мигдалем або грецьким горіхом)
  • 100 г м'якого вершкового масла 82%
  • 100 г цукру
  • 4 яйця
  • дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Шоколад та горіхи подрібніть.
  2. Жовтки відділіть від білків. У вершкове масло додайте цукор та перемішайте. До суміші по одному додайте жовтки, ретельно перемішуючи та збиваючи вінчиком.
  3. Потім у суміш додайте шоколад, горіхи та мигдалеве борошно. Змішайте.
  4. Окреми збийте білки з сіллю. Збийте до стійких піків.
  5. Половину білків додайте до тіста й перемішайте. Введіть другу половину білків й обережно вимісіть тісто. Робіть це повільно та акуратно.
  6. Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть тісто та запікайте протягом 40-45 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом булочок, які не треба випікати.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин