Курячі крильця, приготовані у вершковому соусі
Ніжно, смачно, незабутньо

Фото з https://unsplash.com/
Смажені курячі крильця полюбляють майже всі, а приготовані у вершковому соусі просто закохають у кухаря.
Що треба
- 1 кг курячих крилець.
- 1 чайна ложка солі.
- 1/6 чайна ложка перцю.
- 1 чайна ложка паприки.
- 1 чайна ложка приправи для курки.
- 1/4 чашки (60 мл) олії.
- 30 г вершкового масла
- Рослинна олія.
- 2-3 зубчики часнику.
- 200 г томатів чері.
- 2 жмені шпинату.
- 1 чашка (240 мл) вершків 10%.
- 50 г сиру.
Приготування
Посоліть та поперчіть курячі крильця, додайте паприку та приправу до курки, олію та залиште на 15 хвилин.
Обсмажте на середньому вогні на з обох боків по 6-10 хвилин. Ви користовуйте для процесу вершкове масло та рослинну олію.
Забиріть крильця зі сковороди і туди ж викладіть 2-3 зубчики подрібненого часнику та готуйте 2 хвилини. Додайте томати чері та дві жмені шпинату, влийте 1 склянку вершків. Зверху викладіть крильця. Натріть сир та додайте на сковороду. Готуйте під закритою кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати полуничний пиріг з ніжним сирним кремом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!