Курячі рулетики з грибами та моцарелою
Цікава страва, яка готується дуже просто

Фото з https://unsplash.com/
М’ясні курячі рулетики — відмінна страва для холодного сезону. Гарячі та соковиті вони дадуть вам море задоволення.
Що треба
- 2 шт курячого філе
- Сіль, чорний перець.
- 200 г плавленого сиру
- Морква.
- 70 г твердого сиру
- Петрушка.
- Рослинна олія.
- Цибуля.
- 100 г грибів (шампіньйонів)
- 1-2 зубчики часнику.
- Сіль, перець за смаком.
- 200 мл 10%-них вершків
- 50 г сиру моцарела (за бажанням)
- Готувати 10-15 хвилин під кришкою, на маленькому вогні.
Приготування
Наріжте куряче філе на шматочки та відбийте з обох боків. Посоліть та поперчіть. На кожний шматок мʼяса викладіть плавлений сир та добре його розмажте.
Натріть на терці одну морквину та 70 грам твердого сиру. Додайте подрібнену петрушку і перемішайте. Накладіть суміш на м’ясо з сиром і закрутіть рулетик.
Просмажте вироби на середньому вогні з обох боків по 4-5 хвилин.
Тим часом наріжте цибулину та гриби. Смажте на сковороді після того, як заберете звідти рулетики. Додайте часник, перець та вершки. Пізніше сир Моцарела.
Покладіть рулетики у соус та готуйте під закритою кришкою 10-15 хвилин на маленькому вогні.
Раніше ми писали про те, як приготувати банановий сніданок для ласунів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!