Краще, ніж в азійському ресторані: топовий рецепт удону зі соусом хойсин
Швидка улюблена азійська страва з яловичиною та локшиною завжди буде відмінним вибором на вечерю

Краще, ніж в азійському ресторані: топовий рецепт удону зі соусом хойсин/Фото: Hello Fresh
Удон – одна з найпопулярніших страв азійської кухні з однойменної локшини. Ділимося з вами ідеальним рецептом удону з яловичиною та соусом хойсин. Він готується легко та швидко, а смакує незгірш ресторанного.
Інгредієнти (на 2 порції)
- Яловичий фарш – 240 грамів
- Мікс капусти – 120 грамів
- Імбирне пюре – 15 грамів
- Соєвий соус – 25 мілілітрів
- 2 зубчики часнику
- Молодий горошок – 80 грамів
- Соус хойсин – 65 грамів
- Локшина удон (300 грамів, відварена)
- Вода – 55 мілілітрів
Спосіб приготування
- Розігрійте велику сковороду на середньому вогні (без олії). Теплий яловичий фарш обсмажте 5-6 хв. Подрібнюйте фарш у міру приготування. Обсмажуйте, доки не зникнуть усі рожеві частинки.
- З яловичини злийте жир, не витягаючи зі сковороди. Приправте сіллю і перцем. Додайте до яловичини капустяний салат і цукор. Смажте 2-3 хв.
- Почистьте і витисніть часник в окрему миску. Перемішайте імбирне пюре і часник. Додайте у сковорідку й смажте 1 хвилину.
- Додайте хойсин, соєвий соус та воду. Доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні 1-2 хв.
- Додайте попередньо відварену локшину удон на сковороду. Перемішайте, тушкуйте, поки локшина не стане гарячою, 1-2 хвилини.
- Спробуйте на смак і приправте, якщо потрібно. Смачного!
Джерело:
Hello Fresh
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні