ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Краще, ніж в азійському ресторані: топовий рецепт удону зі соусом хойсин

Рецепти 13:35 - 26 березня 2025

Швидка улюблена азійська страва з яловичиною та локшиною завжди буде відмінним вибором на вечерю

Краще, ніж в азійському ресторані: топовий рецепт удону зі соусом хойсин

Краще, ніж в азійському ресторані: топовий рецепт удону зі соусом хойсин/Фото: Hello Fresh

Удон – одна з найпопулярніших страв азійської кухні з однойменної локшини. Ділимося з вами ідеальним рецептом удону з яловичиною та соусом хойсин. Він готується легко та швидко, а смакує незгірш ресторанного.

Інгредієнти (на 2 порції)

  • Яловичий фарш – 240 грамів
  • Мікс капусти – 120 грамів
  • Імбирне пюре – 15 грамів
  • Соєвий соус – 25 мілілітрів
  • 2 зубчики часнику
  • Молодий горошок – 80 грамів
  • Соус хойсин – 65 грамів
  • Локшина удон (300 грамів, відварена)
  • Вода – 55 мілілітрів

Спосіб приготування

  1. Розігрійте велику сковороду на середньому вогні (без олії). Теплий яловичий фарш обсмажте 5-6 хв. Подрібнюйте фарш у міру приготування. Обсмажуйте, доки не зникнуть усі рожеві частинки.
  2. З яловичини злийте жир, не витягаючи зі сковороди. Приправте сіллю і перцем. Додайте до яловичини капустяний салат і цукор. Смажте 2-3 хв.
  3. Почистьте і витисніть часник в окрему миску. Перемішайте імбирне пюре і часник. Додайте у сковорідку й смажте 1 хвилину.
  4. Додайте хойсин, соєвий соус та воду. Доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні 1-2 хв.
  5. Додайте попередньо відварену локшину удон на сковороду. Перемішайте, тушкуйте, поки локшина не стане гарячою, 1-2 хвилини.
  6. Спробуйте на смак і приправте, якщо потрібно. Смачного!
Джерело: Hello Fresh

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин