ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп-харчо: готуємо традиційну грузинську страву

Рецепти 18:30 - 15 березня 2025

Суп дуже ароматний, наваристий і смачний

Готуємо традиційну грузинську страву

Суп-харчо/Фото: istockphoto

"Харчо" з грузинської мови перекладається, як "яловичий суп". Саме тому традиційно його готують саме з яловичини, а не з баранини. Ми поділимося варіантом цієї першої страви від фудблогерки Тетяни Юшиної.

Інгредієнти:

  • 700 г яловичини
  • 2,5 л води
  • Коріння для бульйону
  • 0,5 ст. рису
  • 1 цибулина
  • 3-4 зубчики часнику
  • Банка помідорів у власному соку
  • 100 г волоських горіхів
  • 1,5 ч.л хмелі-сунелі
  • 1 ч.л меленого коріандру
  • Сіль, перець, лавровий лист
  • Трохи гострого перцю, свіжого або сушеного

З м’яса зварити бульйон, додавши в нього цілу цибулю, моркву, гілочки петрушки, лавровий лист.

Вийняти всі коріння, опустити в бульйон рис.

В блендері подрібнити горіхи з часником, хмелі-сунелі та коріандром.

На сковороді обсмажити нарізану кубиками цибулю. Додати горіхову заправку.

Обсмажувати, поки не почнуть виходити сильні аромати. Влити помідори.

Посолити, додати трохи цукру, гострий перець і тушкувати хвилин 5.

Перекласти заправку в суп. Спробувати і довести до смаку сіллю, перцем. Довести до кипіння. Суп готовий! Смачного!

Ділимось чудовим рецептом курочки, яка не вдарить по вашому здоров'ю.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин