Джерело кальцію та заліза: найкорисніший сир, який варто їсти після 60
Він містить набагато менше лактози, ніж сири з коров'ячого молока

Цей сир варто їсти після 60/Фото: pexels
Молочні продукти є важливою частиною раціону. Серед них – сир, який надзвичайно поживний і поєднується з багатьма стравами. Цей продукт здатний полегшити симптоми багатьох захворювань, з якими стикається людина після 60 років.
Чому козячий сир такий корисний для літніх людей
Фахівці запевняють, що козячий сир корисний як інгредієнт у меню гіпертоніків і діабетиків, вегетаріанців і людей похилого віку. Він знижує рівень "поганого" холестерину і зменшує ризик серцевого нападу або серцево-судинних захворювань.
Козячий сир також містить набагато менше лактози, ніж сири з коров'ячого молока, тому він є ідеальною білковою добавкою для людей, які борються з непереносимістю лактози.
Корисні властивості козячого сиру
Це джерело багатьох цінних поживних речовин, які чудово впливають на наш організм. Він містить:
- кальцій
- марганець
- селен
- залізо
- вітаміни D, A, K, B і E
- калій
- фосфор
- магній
- вітаміни групи В (у невеликій кількості)
Раніше ми писали, чим не можна запивати таблетки та капсули. Рекомендується консультуватися зі своїм лікарем або фармацевтом щодо оптимальних способів прийому препаратів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!