Страва у розстрочку: в одному зі столичних закладів у меню з'явився сендвіч за 2 200 грн. Фото
Клієнти спочатку подумали, що при друці випадково додали ще один нуль

Фото: Pixabay/Автор- ID 1820796
Наприкінці серпня в ревіталізованій будівлі 1986 року будівництва за поліклінікою Спілки письменників України відкрився простір Рейтарська Circle. Це місце з п’ятьма гастрорезидентами, над яким працює Марк Вілкінс, швейцарський режисер, який три роки живе в Києві і відкриває тут проєкти — The Naked Bar, The Naked Gallery, The Riverbird’s Nest.
У закладі "Китайський Привіт" можна спробувати місо суп з шовковим тофу (130 гривень), маринованого в місо голуба з цибулею (490 гривень), а також кілька видів ролів, наприклад, гострий з тунцем (550 гривень), капучино за 69 гривень. Проте найбільше гостей закладу здивувала ціна за сендвіч кацу-сандо з яловичиною ваґю, який коштує цілих 2 200 гривень
Їх зацікавило, чи дійсно це справжня ціна чи можливо звичайна помилка. Відповідь дав шеф-кухар Антон Васильєв, пояснивши, що вартість сендвіча дійсно більше 2 тисяч гривень і, незважаючи на високу ціну, страву купляють.

Зазначимо, це традиційний японський сендвіч з білим хлібом, свіжою капустою, домашнім соусом тонкацу (з яблуками, морквою і цибулею), а також – стейком з японської мармурової яловичини класифікації А5 ваґю. Останній інгредієнт і вплинув на таку високу ціну, тому що наприклад у Києві 100 грам такого м'яса обійдуться в 700-800 гривень.

Раніше ми писали про те, як в столичному магазині чоловік викрав телефон, залишивши свій паспорт.
Також ділилися відео, як в Одесі чоловік головою застряг в сміттєвому баку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!