Вчені заявили про небезпеку рибних паличок
Дослідники проаналізували процес виробництва цих продуктів

Фото: Pixabay/Автор - Maciej Cieslak
Вчені заявили, що рибні палички становлять небезпеку для атмосфери. Таке відкриття зробили фахівці з Каліфорнійського університету в США.
Виявилося, що процес виробництва штучного рибного ат крабового м'яса негативно позначається на екології. Найбільшої шкоди завдають судна-контейнеровози, які використовуються для доставки виловленої риби на заводи, де в подальшому виготовляються напівфабрикати.
За словами вчених, багато виробників, з метою економії, для перевезення риби закуповують та використовують дешеве та неякісне паливо. В результаті в атмосферу викидається величезна кількість шкідливих речовин.
Раніше ми повідомили, що оселедець, сардини та інші популярні види риб можуть зникнути в найближчі роки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!