Як в кращих ресторанах Італії: лайфхаки по правильному приготуванню макаронів
Щоб ідеально приготувати цю страву необхідно знати деякі тонкощі

Фото: Unsplash/ Автор - Karolina Kołodziejczak
Макарони користуються величезною популярністю і не дарма, адже ця страва дуже смачне і проста в приготуванні. Ви можете зробити макарони ще смачнішими, якщо застосуєте під час приготування деякі хитрощі:
- Обирайте макарони з твердих сортів пшениці.
- Кидайте макарони у киплячу воду.
- Варіть макарони в якісній воді.
- Соліть воду до того, як вона закипить.
- Варіть макарони в достатній кількості води - на 100 грам макаронів 1 літр води.
- Після того, як ви кинули макарони у воду закрийте каструлю кришкою. Як тільки вода знову закипить, зніміть кришку.
- Не помішуйте часто макарони під час варіння.
- Щоб макарони не злипалися, додайте під час варіння у воду пару столових ложок соняшникової олії.
- Щоб отримати смачні макарони, варіть їх на 1-3 хвилини менше, ніж вказано на упаковці.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні