ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як в кращих ресторанах Італії: лайфхаки по правильному приготуванню макаронів

Суспільство 20:11 - 26 липня 2021

Щоб ідеально приготувати цю страву необхідно знати деякі тонкощі

Лайфхаки по правильному приготуванню макаронів

Фото: Unsplash/ Автор - Karolina Kołodziejczak

Макарони користуються величезною популярністю і не дарма, адже ця страва дуже смачне і проста в приготуванні. Ви можете зробити макарони ще смачнішими, якщо застосуєте під час приготування деякі хитрощі:

  • Обирайте макарони з твердих сортів пшениці.
  • Кидайте макарони у киплячу воду.
  • Варіть макарони в якісній воді.
  • Соліть воду до того, як вона закипить.
  • Варіть макарони в достатній кількості води - на 100 грам макаронів 1 літр води.
  • Після того, як ви кинули макарони у воду закрийте каструлю кришкою. Як тільки вода знову закипить, зніміть кришку.
  • Не помішуйте часто макарони під час варіння.
  • Щоб макарони не злипалися, додайте під час варіння у воду пару столових ложок соняшникової олії.
  • Щоб отримати смачні макарони, варіть їх на 1-3 хвилини менше, ніж вказано на упаковці.

Раніше ми розповідали, як швидко нарізати кавун.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин