Їжа довше буде свіжою: яку температуру зберігати в холодильнику, щоб не псувалися продукти
Кожен господар повинен знати це

Яку температуру підтримувати в холодильнику/ Фото: Pixabay
Кожен господар або господиня мають різну думку на рахунок того, яку температуру потрібно підтримувати в холодильнику. Це спричинено тим, що кожен продукт має різні умови зберігання.
Яку температуру правильно підтримувати в холодильнику?
Щоб знайти оптимальну температуру, треба враховувати умови зберігання усіх продуктів, що є в холодильнику.
- Свіже м'ясо необхідно зберігати при температурі від +1 до +3.
- Рибу - від 0 до +2.
- Яйця треба зберігати при температурі від +2 до +5.
Попри таку значну різницю, існує єдиний стандарт для усіх продуктів. Його варто застосувати, якщо у вашому холодильнику можна змінювати температурний режим. Так продукти будуть свіжими та смачними досить довго.
Середня температура для їжі (навіть для тої, яка псується швидко) становить від +2 до +4 градусів. Проте варто зауважити, що різні частини камери в одному й тому ж самому холодильнику маьимуть різну температуру. Якщо морозильник знаходиться знизу - нижній відділ буде холоднішии за інші, а найвища температура буде на дверцятах.
Нещодавно ми розповідали, який посуд не можна мити в посудомийці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!