Секретний інгредієнт, який допоможе ідеально натерти плавлений сир
Поширену проблему можна вирішити за допомогою одного інгредієнта

Корисний лайфхак, як натерти плавлений сир, щоб він не залишився на тертці/Фото: pexels
Плавлений сирок часто використовується у приготуванні різноманітних страв. Однак виникає проблема, як акуратно його натерти, щоб більшість продукту не залишилася на тертці. Ми поділимося корисним лайфхаком, який допоможе отримати ідеально рівномірний натертий сирок.
Як натерти плавлений сир, щоб він не залишився на тертці
Досвідчені кулінарі діляться порадами, що перед тим, як терти сир на тертці, його варто на деякий час покласти у морозильну камеру. Цей лайфхак справді дієвий, однак варто зауважити, що морозилка утворює на плавленому сирі конденсат.
Існує ефективне рішення цієї проблеми. Для того, щоб плавлений сир легко ковзав по тертці та не розмазувався, можна використати один інгредієнт. Будь-якою олією рясно змастіть поверхню тертки з двох сторін.
Після цього плавлений сир точно не залишатиметься на поверхні, а шматки вийдуть ідеально рівномірними.
Раніше ми писали, як правильно зберігати крупи, щоб у них не завелися шкідники. Ділимося корисними лайфхаками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!