ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Підготовка до Масляної: як смажити млинці, щоб вони не рвалися та не псувалися

Суспільство 09:34 - 17 лютого 2023

Тепер приготування млинців стане одним із найприємніших процесів

Підготовка до Масляної: як смажити млинці, щоб вони не рвалися та не псувалися

Як вдало посмажити млинці / Фото: Pixabay

Приказка про перший млинець, який виходить грудкою з'явилася неспроста: багатьом людям дуже складно випекти симпатичні та вдалі млинці, особливо з першого разу. Причиною цього є навіть не нестача досвіду, а незнання декількох простих правил, які значно спростять процес приготування. Розповідаємо, що треба зробити, щоб ваші ласощі не рвалися під час смаження.

Як правильно смажити млинчики?

В ідеалі користуватися спеціальною пательнею для приготування млинців: вона маленька та має тонке дно. У крайньому разі використовуйте хоча б сковорідку з антипригарним покриттям. Посуд з чавуна або алюмінію також модна використовувати, проте тоді використовуйте велику кількість олії.

Запам'ятайте: щоб млинці не рвалися, пательня має бути дуже добре розігріта. Наливати тісто на суху поверхню означає зіпсувати одразу декілька млинців. Щоб перевірити температуру на пательні, крапніть всередину трохи олії. Якщо вона одразу зашкварчить, можете починати готувати.

Також невелику кількість олії варто додати в саме тісто: так воно не буде прилипати. Якщо виходить надто рідко, додайте ще борошна. Так нічого не буде рватися. Також в тісті соду варто замінити розпушувачем.

Нещодавно ми розповідали, як урятувати пересолену їжу.

Джерело: UAportal

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин