ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хитрий кулінарний трюк: навіщо замочувати продукти у молоці

Суспільство 19:56 - 28 квітня 2023

Молоко здатне врятувати кислий сир і не тільки

Хитрий кулінарний трюк: навіщо замочувати продукти у молоці

Навіщо замочувати продукти у молоці/Фото: pexels

Досвідчені господині знають, що молоко можна використовувати різними способами. Один з таких – замочування продуктів. У матеріалі розповідаємо, навіщо це робити.

Деталі

Більшість знає, якщо занурити печінку в молоко на 1-2 години, вона вийде ніжнішою і соковитішою.

Окрім того, таким способом соковитість отримає і філе риби. Для цього помістіть продукт у молочну ванну на годину.

Залийте молоком на годину сушені гриби, щоб їхній смак став насиченим та ніжним. Також молоко здатне врятувати кислий сир. Для цього помістіть продукт у рідину на 3-4 години.

Ще один хитрий трюк полягає у тому, щоб зробити пересолений оселедець менш солоним і ніжнішим. Рибу варто замочити в молоці приблизно на 10-12 годин.

Раніше ми писали, як позбавитися плям червоного вина. Докладний алгоритм дій.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин