Хитрий кулінарний трюк: навіщо замочувати продукти у молоці
Молоко здатне врятувати кислий сир і не тільки

Навіщо замочувати продукти у молоці/Фото: pexels
Досвідчені господині знають, що молоко можна використовувати різними способами. Один з таких – замочування продуктів. У матеріалі розповідаємо, навіщо це робити.
Деталі
Більшість знає, якщо занурити печінку в молоко на 1-2 години, вона вийде ніжнішою і соковитішою.
Окрім того, таким способом соковитість отримає і філе риби. Для цього помістіть продукт у молочну ванну на годину.
Залийте молоком на годину сушені гриби, щоб їхній смак став насиченим та ніжним. Також молоко здатне врятувати кислий сир. Для цього помістіть продукт у рідину на 3-4 години.
Ще один хитрий трюк полягає у тому, щоб зробити пересолений оселедець менш солоним і ніжнішим. Рибу варто замочити в молоці приблизно на 10-12 годин.
Раніше ми писали, як позбавитися плям червоного вина. Докладний алгоритм дій.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!